keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

5 vastaustaSaimme Mimman kanssa Suvikummun Marjalta 5 kysymyksen haasteen, kiitos! Monessa blogissa on tämä haaste jo käynyt, joten en nyt laita sitä eteenpäin. Tässä meidän vastaukset, niin minulta kuin Mimmalta:

Mitä muuttolintua eniten odotatte keväällä saapuvaksi?


Linda: Mustarastas kauniilla oranssilla nokalla on aina kevään merkki. Räksyjä on myös hauska kesällä katsella kun ne kuuntelevat matojen liikkeitä toinen korva maassa. Kuvan ylväs poikasen poseeraus on parin vuoden takaa.
Mimma: Lintu ku lintu, se saa alaleukani väpättämään.


Mikä on mielestänne suloisin kevään kukista?
L: Krookukset ovat kaikista aikaisimpia sipulikukkia pihallani joten ne ilahduttavat aina! Erityisesti krookussekoituksessa mukana olleet valkoiset krookukset joissa hieman vaaleanliilaa raitaa ovat ihania. Tahiti-narsissi on kyllä ehdoton suosikki jo tuoksunsakin puolesta.
M: Vehnänoras!

Millainen on mielestänne täydellinen päivä?
L: Kaunis ilma, puuhastelua puutarhassa ja kasvihuoneessa, taimien istutusta, kissa hyvällä tuulella.


M: Palvelija herää tarpeeksi aikaisin ilman että häntä täytyy karvanyrkillä lyödä. Saan runsaan aamupalan jossa kanaa ja ankkaa. Tarkkailen ikkunan äärellä mitä ulkona näkyy ja merkitsen päiväkirjaani ihmisten, autojen ja lintujen määrän. Murisen ja pörhistelen tarvittaessa muille kissoille. Täydellisenä päivänä muita kissoja ei ole näköpiirissä eikä meille tule vieraita ihmisiä, niistä en oikein tykkää. Otan pienet torkut sohvalla jonka jälkeen harrastan iltapäivän joogaliikkeitä, mieluiten niin että etutassuni ovat sohvapöydällä ja takajalat sohvalla. Täydellisenä päivänä mamma pysyy kotona ja menen syliin leipomaan. Sitten menen pehmotunneliini vaanimaan. Leikimme koko illan!! Joku otus kiitää olohuoneen maton alla ja liiskaan sitä kaikilla voimillani. Pehmopallot lentelevät ja olen ihan sekaisin. Sitten käyn kampaajalla, tykkään siitä kovasti. Saan herkkutikkua joka on juuri sopivan murea ja pehmeä. Jätän aina viimeisen palan syömättä, niin hienot rouvat tekevät aina. Tykkään myös kuunnella musiikkia. Pianokonsertot tai linnunlaulua sisältävät luontomeditaatiolevyt ovat suosikkejani. Leikkiessä voidaan tosin kuunnella Whitesnakea, siitä saa energiaa. Otan taas pienet torkut niin että kukaan ei häiritse minua, syön iltapalaa ja käyn tarkistamassa yläkerran. Kun alue on varmistettu, leikki jatkuu ja sitten menemme yhdessä nukkumaan. Aamulla yllätän mamman tuomalla sänkyyn leopardikuvioisen samettihiiren ja käsken hänen syödä sen jotta jaksaa taas hyvin leikkiä. Käytän päiväpeiton kulmaa kickeroona. Kun se hepulikohtaus menee ohi, voinkin taas siirtyä aamupalalle.

Mitä aiotte seuraavaksi hankkia puutarhaan?
L: Multaa, multaa ja lisää multaa. Haaveilen kolmilehdistä (trillium) jos jostain saisi hankittua taimia tai siemeniä. Hankintalistalla oli myös jonkinlainen kukkaporras ruukuille ja siskoni mies teki minulle sellaisen eilen, IIK!!! Se on valtavan hieno. Nyt vaan pitää toivoa että viikonloppuna kasvihuone lämpenisi sen verran että pääsen maalaamaan sen.
M: Lisää heinää!


Herkullisin pääsiäisherkku?
L: Kindermuna, tai sellainen ihana mousse-suklaamuna joita myydään violeteissa munakennoissa!
M: KANAAAA!

7 kommenttia :

 1. Kana taitaa olla Mimman herkkua! Ja vehnänoras! Mimman täydellinen päivä näyttää vaativan aika paljon palvelijalta, joten ei ihme, jos palvelijan täydellinen päivä liittyy pitkälti siihen, että Mimman päivä on täydellinen :)
  Niin se vain menee kissataloudessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se homma etenee ja päivärutiineista ei sitten poiketa ;)

   Poista
 2. Prinsessa Mimma taitaa olla varsinainen nautiskelija. Noin tyytyväisen näköinen kissa on kunniaksi henkilökunnalle :)

  VastaaPoista
 3. Kivaa, kun vastasitte!
  Ihanaa, kun Mimmakin jakoi täydellisen päivänsä kaavan. Vaikuttaa ihan kissanpäiviltä!
  Ja siinähän on palvelusväenkin päivä tosiaan täydellinen jos kissa on tyytyväinen.
  Terveelliset herkutkin on Mimmalla.
  Palvelusväen mousse-suklaamuna ei niinkään ehkä, paitsi epäterveellinenkin on terveellistä, jos siitä tulee hyvä mieli :)

  Minullakin on haaveissa kukkaporras, laitahan kuvaa blogiin, että saadaan inspiraatiota ......

  VastaaPoista
 4. Ihania vastauksia ♥ Mimman täydellinen päivä on ihan täydellinen!

  VastaaPoista
 5. Mustarastasta ja sepelkyyhkyä. Meillä on sellainen viha rakkaus suhde mustarastaan kanssa. Joka kevät sitä odottaa niitä ja niiden upeaa laulua. Mutta ennen syksyä niihin on jo ihan kypsyny ja syksyllä yrittää kaikin tavoin suojata satoa ettei ne niitä pääse syömään. Ja kovia ne on tonkimaankin kaikki katteet. Ne on varsinaisia kanoja.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...