lauantai 5. huhtikuuta 2014

Puinen kukkaporras kasvihuoneelle

Tänään oli mitä upein aurinkoinen päivä, tuuli oli tosin hieman kolea. Oli hyvä päivä maalata kukkaporras jonka siskoni mies Harri kätevänä puutyömiehenä nikkaroi minulle viime viikolla ihan tuosta vain käden käänteessä. Kyllä tähän nyt mahtuu pelargoniat poikineen ;) 

Maali on peittävää puunsuojaa joten kestää myös ulkona. Sävyksi valikoitui Tunne väri -kartasta Capri Y370. Se on raikas kuin minttujäätelö :)


Vielä alapuoli täytyy maalata. Onneksi on taas luvassa aurinkoisia päiviä!
Porras pysyy hyvin pystyssä näinkin, mutta ruuvaan pystytukiin vielä koukut ja ketjut jotta on sitten koko komeus ainakin hyvin lukittu paikoilleen. Naureskelin että taitaa meikäläisellä nuo metrimitat vähän heittää kun arvioin äkkiseltään että "no se saisi varmaan olla sellainen reilun metrin levyinen ja vaikka 140cm korkea", mutta se on vaan ihan hyvä että tästä tuli näin iso! More is more, kuten sanotaan ;) Kyllä tämä kasvihuoneeseenkin mahtuu, mutta suunnittelin sitä lähinnä tähän kasvihuoneen ulkoseinustalle jotta siinä voi hyvin ulkoiluttaa taimia keväällä ja tietysti koristaa sitä muutamin kesäkukin. Kesäkukista puheen ollen...


...ikkunalaudalla alkaa olla jo hieman ahdasta. Lobeliat ja amppelipetuniat taitavat jo pian kaivata pääsyä omiin suurempiin taimiruukkuihinsa.

♥ Iloista kevätviikonloppua kaikille! ♥
Toivottavat: Linda ja uudessa tuolissaan tyytyväisenä nukkuva Mimma

4 kommenttia :

  1. Kauniit portaat! Minulla oli hyllykön rakennuspuuhia eilen. Taimi/kukka hyllykkö valmistui niin myöhään, että kuvaaminen jäi tälle päivälle. Nyt täällä kuitenkin sataa sen verran, että taidan jättää kuvaamisen seuraavaan aurinkoiseen päivään!

    VastaaPoista
  2. Sattumalta löysin puutarhablogeja etsiessä tänne :) ihana blogi sinulla! ajattelin samalla vinkata, kun minulla on facebookissa ryhmä nimeltä käsityöblogit. Kaipailen itse sinne enemmän puutarhablogeja, kun itsellänikin kevät ja kesä tuo enemmän puutarhajuttuja blogiini. Käy kurkkaamassa ryhmää jos kiinnostaa :)

    https://www.facebook.com/groups/231099553716559/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...