maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ei menny niinku Pinterestissä? ;)

Maailma on täynnä taitavia ruoka- ja leivontabloggaajia joiden luomukset hipovat täydellisyyttä kaikessa huolellisuudessaan. Joskus kuitenkin kotikokeilla asiat menevät pahasti vikaan syystä tai toisesta. Myhäilin nähdessäni artikkelin "Näin sen Pinterestissä joten kokeilin tehdä itse ja nappiin meni". No, ei ihan nappiin jostain kumman syystä ;) Täytyy tosin sanoa että noiden kuvien epäonnistuneessa mustekalatortussa on mielestäni kyllä paljon enemmän asennetta ja uhkaavaa olemusta kuin alkuperäisessä. Lammaskakku vaikutti sähköshokin saaneelta ja näytti sen verran säälittävältä että en raaskisi sitä lainkaan syödä. Kermit cake-popsit ovat saaneet selvästi Miss Piggyn käsittelyn (olin lapsena surullinen kun luulin että Kermit kuoli joka kerta kun Miss piggy muksi tätä. Ei kiva.). Viimeinen pannukakkukuva tuo mieleen vanhoja hyviä muistoja ajalta jolloin tuli katseltua Salaisia kansioita ja jakso jossa esiintyi töröhuulinen verta imevä nahkiaishirviöotus.

Pari postausta sitten sain kommentin että täällä Romppala-blogissa menee jutut putkeen kuin kuin Strömsössä. Olen kiitollinen tuosta järjettömän ihanasta kommentista, mutta eihän ne toki aina mene koska tekevälle sattuu. Leivon aika paljon joten ajattelin tuossa pari vuotta sitten pääsiäisenä tekaista kivat tipumunat nimenomaan netissä nähtyjen hienojen esimerkkien johdattelemana, eli ns. "deviled eggs" eli pursotemunat jotka näyttävät söötisti tipuilta. Kuinka vaikeaa voi olla tehdä kiinteä pursotettava tahna keitetyn munan keltuaisesta, majoneesista ym. aineksista? Ilmeisesti tosi vaikeaa.


Liukkaalla lautasella keitetyn munan valkuaiset luisuivat ympäriinsä kuin öljytyt pallerot ja pursote oli selvästi aivan liian löysää. Tässä siis tyylinäyte meikäläisen räjähtäneistä pääsiäistipuista jotka hädin tuskin pysyivät pystyssä ja joita lopulta isäparkani yritti väkisin syödä kun hän ei koskaan halua että mitään ruokaa ikinä heitettäisi roskiin. Olen toki samaa mieltä tuosta periaatteesta, mutta joku raja se munansyönnilläkin on. Enää en näitä edes yritä tehdä. Piste ;)

5 kommenttia :

  1. Oisteet isällesi! Kyllä minäkin olisin syönyt...:)

    VastaaPoista
  2. Voi äläs nyt...hienojahan nuo ovat! Pisteet isällesi..:))

    VastaaPoista
  3. Valloittavan hauska linkki tuo! Tiput ovat niin suloisia, että minä en olisi RAASKINUT syödä. Minustakin muuten oli kamalaa, millaista kohtelua Kermit-sammakko sai. Sammakot kun muutenkin olivat sydäntä lähellä, kun ajattelin että saisin sammakkoa pussaamalla prinssin...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...