keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Olohuone puutarhassa
Terveisiä pihalta! Millään ei malttaisi sisällä pysyä! Olen ollut ulkona koko päivän kesälomafiiliksissä ja vaan nauttinut hetkistä kukkien seassa. Paviljonki on kuin toinen olohuone näin kesällä. Ukkosmyrsky tosin ajoi minut sisälle illaksi vaikka olin aikeissa ryhtyä marjanpoimintaan. Onneksi päivällä sai nauttia auringonpaisteesta virkistävän tuulenvireen kera. 

Kaivoin myös muutaman perunanvarren ylös. Tuli kattilallinen uusia perunoita jotka päätin pakastaa kun puutarhuri Juha Toikka sitä suositeli Puutarhurin perjantaipostissaan viime viikolla (5 min. keitto, jäähdytys, pakastus). Ehkäpä tuo pussillinen suussasulavia uusia perunoita palauttaa nämä kesämuistot mieleen sitten talvella. Herneenpalkoja on tullut napsittua varmasti jo litratolkulla! Ne ovat olleet aina minulle sitä suurinta kesäherkkua. 

Silmille herkkua tarjoaa kärhö "Warszawska Nike" johon olen kiintynyt niin kovasti vuosien mittaan. Periaatteessahan tämän kärhön ei pitäisi ilmeisesti tällä vyöhykkeellä oikein menestyäkään, mutta se on ollut minulla jo ainakin 5 vuotta ja nyt jaksoi tehdä jopa 7 kukkaa :)

Kesäiloa ja auringonsäteitä!
Linda & Mimma

7 kommenttia :

 1. Ihana olohuone pihalla. Kyllä tuolla viihtyy!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana ja hieman salaperäinenkin tunnelma :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana olohuone!
  Taidampa minäkin palastaa uusia perunoita....kiitos neuvosta..:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ♥ Tänään olikin sellainen ukonilma ettei paljon pihalle uskaltanut, mutta nyt onneksi taas paistaa aurinko ja kukat + nurmikko saivat sopivasti vettä :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuonne on ihana istahtaa mukana kuppi kuumaa. Mutta miten tuolta raasii lähteä touhuamaan.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...