keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Retrotuoli valmis!
Tässä tämä yksi viimeinen tuoli, poikkeustapaus, "emännän valtaistuin". Tulipas siitä aika retro, mutta kangasta ei voinut vastustaa, sen verran hillittömät kuosit. ;) Laitoin vielä tuplasti muhkeammat pehmusteet. Aikaisemmassa postauksessa Irmastiina kommentoikin että heillä on myös sama ryhmä valkoisena ja ilmeisesti Askosta hankittu. Eilen hieman Googlettelin ja samanlaisia pöytäryhmiä löytyi paljon! Ovat tosiaan Askon tuotantoa 60-luvulta ja nimeltään Charlotta ruokailuryhmä, sen on suunnitellut Kerstin Hörlin-Holmquist. 

Mielessäni naureskelin kun olen aina ollut kovin "retrovastainen" eikä mikään 60-70-lukuun viittaava ole koskaan kiinnostanut. Nyt sitten nämä ovat keittiössä ja se taannoinen vanha paperitapettikin on aito 60-luvun jäänne. Ehkä tämän talon henki on alkanut puhua kaikuja menneisyydestä. Vilkkainta aikaa tässä talossa onkin eletty varmasti juuri noina vuosikymmeninä. :)

5 kommenttia :

  1. aivan ihana kuosi tuli tuohon tuoliin. TYKKÄÄN!

    VastaaPoista
  2. oi miten hieno emännän valtaistuiomesta tuli...:) Silloin, kun enoltani tuon kaluston ostin siinä oli alkuperäinen kangas ja se oli viininpunainen..:)

    VastaaPoista
  3. Ompas nätti kuin mikä! Värit sopii niin mahtavasti yhteen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...