keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Raksumalja


Ostin tänään Mimmalle hienon "taidelasimaljan" raksuille! Maksoikin vain 2€. Mademoiselle innostui linnuin koristellusta astiasta välittömästi.


Eilen laitoin Mimman veteen muutamia jääpaloja jotta vesi pysyy kylmänä. Palat sulivat äkkiä ja vesi maistui. Lisäsin pari palaa myös illalla ja sillä kertaa Mimma ehtikin nähdä jääpalat juomakipossa ja ilme oli sanoinkuvaamaton: "Mamma, mitä kamalia klönttejä mun vedessä kelluu!?!?!". 

Eli uusi vesiastiakin piti hommata kun entinen kävi jääpalayllätyksen myötä liian epäilyttäväksi.
Muistetaanhan nesteyttää itseämme tarpeeksi näillä helteillä! 
- Nautitaan myös tuoreista kasviksista, kehottaa Mimma. ;)


6 kommenttia :

 1. Mainiot hellevinkit Mimmalla :-D
  Linnut ovat asiallinen koriste kissan ruokakippoon. Olen laittanut Ransulle isoon vatiin vettä, jääpaloja ja jäisiä kylmäkalleja, jos se vaikka haluaisi käydä uimassa jäävedessä ;-) Ei ole halunnut, mutta lojuu mielellään viileän vadin vieressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ajattelin, lintujen näkeminen herättää ruokahalua. ;) Ransusi on kyllä sellainen karvahousu että mahtaa hänellä olla kuumat päivät näillä helteillä...

   Poista
 2. Voi että, on siinä hieno raksukulho! :D

  Meidän kissat saavat tyytyä ihan muovisiin kippoihin, mutta tosin siihen on hyvä syykin. Nimittäin, kun talossa on myös koiria, niin kissojen ruokapaikka on jääkaapin päällä. Ja en edes tiedä kuinka monia kertoja sieltä on tyhjä kippo mielenosoituksellisesti pudotettu lattialle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, siinä tapauksessa ei paljon kannata lasikuppeja käyttää. :) Vai sellaista puuhailevat. Ovatkohan yrittäneet nakata ruokakulhot koiran päähän? ;)

   Poista
 3. Asianmukaiset koristukset murokupin kyljessä :)

  VastaaPoista
 4. No onpas ihana kirppislöytö! Kissat kyllä kaipaavat melkoisesti viilennystä näinä päivinä ja kaikki keinot täytyy ottaa käyttöön.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...