tiistai 22. heinäkuuta 2014

Pientä tuunailua


Jotain ihan pientä tuunailua olen harrastanut ja tällaisia alle 5€ löytöjä on heinäkuussa tullut kirpparilta tehtyä. Pieni lokerikko ja "teline". Ne kaipasivat vain hieman maalia pintaan.


Lokerikosta tulee ehkä joskus maustehylly jos löydän sopivia pieniä purkkeja jotka mahtuisivat hyllyyn. Nyt olen säilyttänyt siinä kivikokoelmaa. Mimma oli luonnollisesti tarkkailemassa maalin kuivumista. Piti myös hyödyntää tilaisuus loikoilla sanomalehden päällä. Kolmanneksi paras juttu heti sohvan ja pahvilaatikon jälkeen.


"Jaa, totako se nyt sitten nyhrää koko loppuillan?"


Mimma ehti jo nukahtaa sillä välin kun sain ekan maalikerroksen siveltyä.


Tämä pieni teline sai ylleen turkoosin värin...


...ja nyt se toimii siemenpussitelineenä! Pitäähän jokaisella kotipuutarhurilla sellainen olla. ;) Juu, varustauduttu jo on ensi kevääseen alennusmyynnin kautta. Näitä rimpsureunaisia orvokkeja olen aina himoinnut ♥


Ritarinkannukset ovat jo kukassa, samoin peurankellot - suosikkini kaikista kellokukista :)


Muutakin violettia löytyy: ensimmäiset kruunuvuokot ovat kukassa!


Kaikkein ihanin kasviyllätys on kuitenkin tänä kesänä ollut perhoskukka jota köyhän miehen orkideaksikin kutsutaan. Helppo ja suloinen tuttavuus ♥ Kuvia näistä päivitin juuri Ihan pihalla-blogin puolelle johon pääsee kurkistelemaan tästä jos kiinnostaa :)


Huomenna olisi tarkoitus saada laatikollinen luomumansikoita joten herkuttelua, pakastamista ja hillon keittelyä on siis toivon mukaan luvassa! :)

5 kommenttia :

  1. Siemenpussiteline :D On erittäin hyödyllinen ja kaunis!

    VastaaPoista
  2. Tottahan joka neidolla täytyy oma siemenpussiteline olla! on muuten huikean kaunis. Samoin tuo perhoskukka. Ja lokerikko osoittaa taas, miten maali kaunistaa.

    VastaaPoista
  3. Sehän on aivan välttämättömys! ;D Juu, maalilla saa ihmeitä aikaan.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...