keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Blogikirppis: tapettia myynnissäOnko kukaan tapettia vailla? Ajattelin kysäistä ensin täältä netin puolelta ennen kuin vien kirpparille. Ihana perinnetapetti, historiallinen malli Ruotsalaista Duron Hudiksvalls teater-paperitapettia. Aivan mahtava tapetti ja kuvio, mutta pohjan vihertävä sävy ei ihan sopinutkaan olohuoneeseeni enkä siten jaksa koko huonetta maalata uusiksi yhden seinän takia, joten nämä lähtisi tarpeettomana. Eli 2 täyttä avaamatonta rullaa olisi yhteishintaan 65e + toimituskulut. Tapettikaupassa myyntihinta on n.50-60e/rll. Rullassa 10,5m, leveys 53cm. Kuvion toisto 19cm joten hukkapaloja tulee hyvin vähän. Kahdella rullalla saisi yhden ison tehosteseinän tapetoitua kotiin. Sopisi aika hienosti myös vaikka eteiseen tai keittiöön puolipaneloinnin kaveriksi. :) Laittakaa kommenttia tai sähköpostia jos on kiinnostusta. Laitoin myös Facen puolelle joten nopeimmalle lähtee...

8 kommenttia :

 1. Onpa kivat tapetit! Itselläni ei ole tarvetta, mutta varmaan tarvitsijoita löytyy.

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää tapetti, vaan ei ole tarvetta (eikä taitoa tapetoida, ei sen puoleen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tykkän tästä kovasti, mutta tosiaan sen vihertävä sävy ei ihan natsannut :(

   Poista
 3. Ihana tapetti. Minulla on haaveissa saada vihertävä tapetti keittiöön, mutta enpä tiedä tuleeko tapetointia. Olisi kaunis kuvio 😉 laita myyntiin fb:iinkin, siellä on paljon ilmoituksen näkeviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin juu, eiköhän sieltä joku nappaa, tämä on ollut aika suosittu tapettimalli :)

   Poista
 4. Ihana tapetti! Vaan mullakin on vintillä vielä sen verran varastoja, että en usko tarvitsevani. Vaikka tätä voi kyllä joutua katumaan ;-)
  Hei, ystäväni lukee blogeja tabletilla ja sinun blogistasi ei näy tekstejä. Hän näytti minulle näyttöään, missä tekstit ovat aivan sumeaa ja tekstit menevät kuvien päälle :-( Johtuisikohan se jostain kuvien koosta verrattuna blogipohjan leveyteen, vaikea sanoa. Mutta hän tykkäisi todella paljon lukea blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! :( Se varmaan johtuu siitä kun joskus laitan kuvat alkuperäinen koko-asetuksella (kun pienennän ne aina kuvankäsittelyohjelmalla) enkä bloggerin omalla "pieni, suuri..." asetuksella. Täytynee jatkossa käyttää sitä asetusta tablettisurffailijoita silmällä pitäen. :) Itsellä ei ole tablettia ja älypuhelimessa kaikki näyttää aina ok, joten en arvannut, mutta kiitos tiedosta! Toivotaan että näkyy jatkossa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...