tiistai 26. heinäkuuta 2016

Romppala Instagramissa


Romppalan kuulumisia voi nyt seurata tästä päivästä lähtien myös Instagramin puolella. Kovasti on tullut seurailtua kaikkea yhä enemmän Instassa joten päätin sitten vihdoin liittyä ja taisin välittömästi koukuttua. Tiedän että monilla blogeilla on somekäyttö maksimissaan ja toki paljon tulee Facebookissa oltua ihan privana ja myös sitä kautta seurattua joitain suosikkiblogeja joten harkitsen vakavasti myös Facebookiin siirtymistä. Tuntuu että Bloggerilla on viimeaikoina ollut hieman viivettä noiden postausten päivittymisessä lukulistaan ja muutenkin FB:n puolella keskustelu on jotenkin aktiivisempaa ja vaivattomampaa :) Ehkäpä pian Romppalan löytää myös Facesta. Sen kautta voisin lukijoille jakaa paitsi nämä Bloggerin blogipostaukset, myös Oma PIHA-postaukseni ja muitakin puutarhavinkkejä ja ideoita jos tulee pakottava tarve kertoa tai näyttää jotain äärimmäisen tärkeää. ;) Mutta aloitellaan Instagramilla...
#romppalassa

Instagram

9 kommenttia :

 1. Haa, pitääkin bongata Romppala heti Instasta!
  Kauniita kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bongailtu! :D Ihanaa kesää myös sinne laaksoon!

   Poista
 2. Ihana kuva! Ovatko saappaat betonia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se on jotain keraamista tavaraa. Joskus Hyväntuulen puodista ostin kun oli niin puutarhahenkinen maljakko :D

   Poista
  2. Aivan ihana idea! Kiitos tiedosta.

   Poista
 3. Samaa olen itse ruvennut suunnittelemaan, mutta en tiedä mistä revin ajan kaikkeen. Nytkin hätäisesti ehdin lukaisemaan toisten blogeja, vaikka pitäis olla nukkumassa, kun kello soi aamulla jälleen klo 5. Hieman pelkään sitäkin, kun nämä kesäkiireet helpottavat, että somessa tulee vietettyä liian paljon aikaa jos liittyisin instagrammiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... Onhan se kieltämättä koukuttavaa. Eipä siitä pidä stressiä ottaa että kaikkea mahdollista pitäisi ehtiä seuraamaan. :) Instasta nyt satuin innostumaan, se on jotenkin nopeampaa toimintaa kuin blogin päivittäminen, vaikka toki se jatkuu normaalisti.

   Poista
 4. Hei Linda,

  Olen blogiasi seurannut reilun parin vuoden ajan.
  Kiitokset postauksista.
  Itse en ole fb:ssa. Ikävää,jos siirryt kokonaan sinne.
  t. Kristina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole siirtymässä mihinkään :) blogi kyllä pysyy aivan kuten tähänkin asti. Kiitos! Mukavaa että olet tykännyt postauksista.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...