lauantai 30. heinäkuuta 2016

Rompetorilöytöjä


Meillä oli täällä Killinkoskella vuotuiset markkinapäivät tänä viikonloppuna. Perjantaina rompetori ja tänään suurempi toritapahtuma ja keräilypäivä. Perjantaiselta rompetorilta tein omasta mielestäni onnistuneita löytöjä. AmandaB:n picnic-kori jossa 4 mukana vanhaa pulloa yhteensä 15€ ja 4 pientä sinkkisanko jotka olivat 1€/kpl. Puulaatikkokin löysi tiensä tänne puutarhaan joten kädet oli täynnä tavaraa ja yksi pappa huuteli minulle että vielä ei taida olla perunankaivuun aika...

Näkymää Wanhan Tehtaan pihalta perjantailta.


 Jouluihminen on jouluihminen kesälläkin. Vanhat lasiset joulupallot ovat heikkouteni, etenkin pastellisävyiset. Jotain uudempaakin oli tarjolla, nimittäin Lisbeth Dahlin pinkit sammakot. Vaaleanpunainen kuninkaaksi pukeutunut joulusammakko on asiaankuuluva ja tuikitärkeä joulusomiste. Ehkä nämä ovat tiernasammakoita?


Torilta tai kirppikseltä löydettyjen turkoosien maljakkojen kokoelmani täydentyi jälleen yhdellä kapealla maljakolla joka on tuossa vihreiden pullojen välissä. Maksoi vain 5€ ja todella ihana löytö. Pienet vihreät pullotkin tuli rompetorilta 3€ hintaan, toisessa on Benjamin Franklinin kasvokuva ja teksti. Eli kyllä nyt on ihan shoppailukiintiö täynnä. Tänään hankin vain tuikitärkeät jutut kuten metrilakua, vadelmia ja sipulinipun. Niin, ja orkideankukilla koristellut hiusklipsit thaimaalaiselta rouvalta, pitäähän sellaiset olla että kasvaa jotain muutakin päässä kuin tukkaa... ;)

9 kommenttia :

 1. Nuo turkoosit maljakot ovat todella ihastuttavia. Valo heijastuu niin kauniisti pinnasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tykästynyt turkoosiin ja se on kyllä totta, että lasiesineet ovat parhaimmillaan juuri ikkunan edessä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pitkästä aikaa osui kohdalle hyviä löytöjä :)

   Poista
 3. Mä just tajusin, etten ole koskaan käynyt Killinkoskella. Ehkä joskus pitäisi, ei se niin kaukana edes ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä Wanhalla Tehtaalla. Siellä on näyttelyitä, museoita ja iso kirppis sekä kuppila. Kaikkiin kohteisiin on vapaa pääsy :)

   Poista
 4. Upeuksia. Ihanat nuo turkoosit maljakot ja apua noita pinkkejä sammakoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh. "Apua!" sanoin minäkin kun nuo sammakot näin enkä voinut jättää, niin hassuja :D

   Poista
 5. Oi, mitä ihanuuksia olet löytänyt. Pidän kovasti AmandaB:n tuotteista - varsinkin tuollaisella kirpparihinnalla!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...