keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 11 - Mimma kansikuvatyttönä

Nyt jäi joulukalenterista tältä päivää pois kaikenlaiset turhat ja täysin epäoleennaiset asiat kuten askartelut ja leipomukset, sillä on aika uutisoida jostakin huomattavasti tärkeämmästä asiasta. Mimma tässä tuolini vieressä vahtiikin että varmasti päivitän suuret uutiset.

 "Joko sä kerroit musta kavereille?? Nyt laitat ne kädet näppäimistölle, katsos näin ja alat naputtelemaan taas niitä vähän järkevämpiä juttuja, niinku sen että musta oli juttua lehdessä kun oon niin söpö."

Hänen ylhäisyytensä on siis juuri kauppoihin tulleen Kissafani-lehden kansikuvatyttönä - minun maalaamani tosin, mutta sisältä artikkelista löytyy toki hänen virallinen potrettinsa ihan koko sivun kokoisena sekä meidän yhteinen pusukuva ja muutama muu palvelijan toteuttama maalaus. Pieni vipaus jutussa oli kyllä käynyt kun siinä kerrotaan että asumme keijumökissä jossa yhdessä hoidamme arkiaskareita kuten tiskaamista. Keijumökki on pieni sähkötön - ja myös vedetön - vanha mökki kylällämme jossa pidän aina kesällä taidenäyttelyä, siellä ei kukaan asu vaan toimii ihan näyttelytilana. Mutta tokihan täällä Romppalassakin keijuja asustaa aivan yhtä lailla! ;) Muutoin aivan ihana juttu jossa hyvin kerrottuna kaikki tärkeimmät uutiset.Lopuksi vielä vähemmän tärkeä tiedotus jouluverhoista. Vaihdoin siis  viime viikonloppuna valkoiset verhot vanhoihin punaisiin Elektra-verhoihin joita en edes uskaltanut kokeilla olohuoneen uuden seinänvärin kanssa, mutta ihan hyvinhän ne tuonne sopeutuivat ja toivat kaivattua lisälämpöä talveen. Kyllä punainen väri joulun tekee. Toisen punapään eli Pepin kanssa oli juuri puhe verhojen vaihdosta ja hän peräänkuulutti kuvia omasta operaatiostani, joten tässä pari tunnelmakuvaa :)Ulkona näyttää niin kauniilta kun puut ovat valkoiset lumesta ja illan hämärtyessä tulee se ihana sininen heti. Mimmakin sitä ihailee omalta ikkunalaudaltaan ja katselee valaistuja joulukuusia :)14 kommenttia :

 1. Millähän ilveellä muistaisin tuon lehden käydä ostamassa! En muista edes nähneeni missään ikinä, mutta kaipa sen jostain löytäisi kun vaan kaiken tohinan keskellä muistaisi :)
  Hurmaava tuo kansikuva, aivan ihana!

  Ja tottapa turisit, kyllä tuo huone nyt ottaa syleilyynsä, tekee se verhojen vaihto tähän aikaan vuodesta kummasti muutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, koskaan ei voi olla varastossa liian monia verhoja ;) aina käyttöä löytyy!

   Poista
 2. Onpa suloinen kansikuvatyttö ihanissa lapasissaan!

  VastaaPoista
 3. Oi...on Mimma varmasti ylpeä, kun kansikuvaan pääsi♥

  VastaaPoista
 4. Parempaa kansikuvatyttöä ei ole!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut Mimmalle, kuin myös sen emännälle. Suloinen kissa. Aivan ihana jouluinen tunnelma kodissasi ja kauniit muuhun sisustukseen hyvin istuvat verhot.

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava kuva ja juttu teistä siellä lehdessä. Luin naapurissa sen :) ja onnittelut tietenkin lehtijutusta on myöskin paikallaan :)

  VastaaPoista
 7. Mimma ja minä kiitämme kauniista kommenteista :)

  VastaaPoista
 8. Ihana kansikuvatyttö. Ja kukapa kansikuvaan paremmin sopisikkaan. Tunnelmallista joulun odotusta teille.

  VastaaPoista
 9. Onnea upeasta jutusta! Kyllä Mimman nyt kelpaa kun on kansikuvatyttö ;) Täytyy tulla pyytää nimmari julkkiksilta! Onpas ihanan näköiset nuo punaiset verhot! Tuli kyllä lämpimän näköinen olohuoneesta! Mukavaa iltaa sinne!

  VastaaPoista
 10. Kiitos tiedotuksesta, kaunis kansikuvatyttö! <3

  VastaaPoista
 11. Mimma on juuri se oikea valinta kansikuvatytöksi!

  VastaaPoista
 12. Tämä tärkeä uutinen oli jäänyt minulta vallan huomaamatta! Nyt heti kipin kapin huomenaamulla lehtiostoksille. Ihana kansikuva!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...