tiistai 3. joulukuuta 2013

Luukku 3 - JoulupallotteluaEilen juuri pohdittiin ollaanko täällä aivan pallo hukassa. Hetken toki oltiin kun Mimman kanssa yläkerran varastolaatikoita tongittiin, mutta sieltähän ne lopulta löytyivät, nimittäin joulupallot! Koska kuuseen ne eivät päädy, olisi niiden laatikossa pitäminen valtavaa joulupallojen tuhlausta! Palloja kun on jo kertynyt vuosien varrella jos jonkilaisia. Siispä laitoimme ne tyhyyttään ammottavaan koristelintuhäkkiin. Siellä ne pysyvät hyvässä järjestysessä.

Kaivoin myös esille kaikkein rakkaimmat palloni. Lasiset, oman kylän vanhasta sekatavarakaupasta vuosia sitten hankitut aarteet ovat omassa aikaa nähneessa pahvilaatikossaan. Meni aikanaan tovi ennen kuin tajusin että tuo keskimmäinen vekotin on latvakoriste.Nämä pallot päätyivätkin erikoiseen paikkaan! Varmaan huomaatte että lähes lapsenomaisella innolla rakastan kaiken maailman joulupalloja. Päätinkin sitten hankkia itselleni aikaisen "joululahjan". Toisin sanoen tarpeeksi iso "pallo" tuli kohdalle. Tämä mysteeripallo on tosin ihan ympärivuotiseen käyttöön. Ystäväni Ilonan blogissa sitä jo ihailin syksymmällä ja tuumailin mistäkö sellaisia saa hankittua, nyt sitten Ilona oli Facebookin puolella tätä uskomatonta jättikupolia myymässä ja nopeimpana sain sen hankittua itselleni, ehdin napata sen vain paria sekuntia ennen Hannea (sori H!) ;) Jalan korkeus 160 cm ja pallon halkaisija noin metri!Kaiken tämän pallojen pyörityksen jälkeen uskollinen apurini Mimma miettii jo selvästi olohuoneen pöydällä - peukaloitaan pyöritellen - kuinka kaikki nämä mamman vangitsemat kivat pallot saisi vapautettua...


10 kommenttia :

 1. Kauniita palloja...minulla on ulkona melekin samanlainen pallo, kuin tuo sinun iso pallosi...hmm...pitäsikö se ripustaa jouluksi sisälle...mitetitään...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voisi olla sisälläkin hieno :) En minäkään tätä raskinut vielä ulos laittaa vaikka aikaisemmin olikin ulkokäytössä.

   Poista
 2. Täälläkin yksi pallohullu ilmoittautuu!

  VastaaPoista
 3. Upeat pallot. Minäkin luokittelen itseni joulupallojen ihailijaksi ja ostan niitä jopa matkoiltani tuliaisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovatkin hyviä tuliaisia! Tulee hieno kokoelma ja muistuttaa menneistä matkoista :)

   Poista
 4. Hienoja palloja! Minullakaan ei ole koskaan kuusta, mutta palloja silti riittää. Niitä voi laittaa vaikka minne!

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniita palloasetelmia! Meillä ne vain eivät oikein pysy paikoillaan, kun kissat pyörittelevät niitä ympäri huushollia. Sinä olet vanginnut pallot aika hyvin Mimman ulottumattomiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakon edessä keksii kummasti uusia "sisustusideoita" ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...