perjantai 6. joulukuuta 2013

Mimman virallinen juhlatervehdys


Meidän itsenäisten kissanaisten juhlavastaanoton järjestäjä, Hänen Ylhäisyytensä Kuningatar Mimma on valmistautunut kättelemään vieraat hyvin virallisissa tunnelmissa. Tässä hän valmistautuu pitämään kaikkien ylpeiden suomalaiskissojen oman itsenäisyyspäivän juhlapuheen. Oikein hyvää ja juhlavaa itsenäisyyspäivän jatkoa kaikille!

7 kommenttia :

 1. Voi noita Mimman tassuja <3 Niitä kättelisi varsin mielellään! Aika virallinen on Hänen Ylhäisyytensä ilmekin :-D Vaikka korvat nyt osoittavatkin vähän minne sattuu. Kaikkea ei aina voi pitää järjestyksessä! Tai olisiko siellä adjutantti kuiskimassa ohjeita taka-alalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etäkättelyt myös sinulle, Mustille ja Ransulle <3 Piti katsos samalla kuunnella korva tarkkana Suomen ihmishallitsijan vastaanoton juhlamenettelyjä ;)

   Poista
 2. Ihana Itsenäisyyspäivän tervehdys! Tervehdys myös täältä meiltä sinne teille ja kaikille muillekkin itsenäisille kissanaisille ja -miehille!

  VastaaPoista
 3. Itsenäisyyspäivätervehdys Hänen Korkeudelleen ja perheelleen. Hänen korviinsa katseeni kiinnittyi :), mitä miettinee....terveisin Mimo ja Töpönen, jotka nukkuvat autuaan tietämättöminä juhlista (ovat hyvin itsenäisiä ja juoksuttavat mamia mielensä mukaan)!

  VastaaPoista
 4. Ihana Mimma! Täältä kättelee tai "tassuttelee" Börje, Minttu ja prinsessa Elsa...nau!

  VastaaPoista
 5. Oi mikä arvokas Mimma...Meilläkin täällä Rommi ollunna yökylässä, voi tätä elläinten aitoutta :)

  VastaaPoista
 6. Hauska! :) Mimma tietää arvonsa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...