maanantai 2. joulukuuta 2013

Luukku 2 - Pikkujoulukuuset


Pikkuruinen pikkujoulukuusi koristaa olohuonetta valosarjan kera. Se saa jäädä ainoaksi sisäkuuseksi. Pienikin on kaunista! Kauniin vihreä kuusi on toki ihana aivan sellaisenaan eikä pahemmin koristeita kaipaa, mutta kiepautin kuitenkin ympärille vaalein huurteisin helmin koristellun valosarjan.


Taustalla häämöttää kirpputorilta syksyllä ihan joulua silmällä pitäen hakkimani "Winter" koulutaulu.

Suurta kuusta en jotenkin enää raaski katkaista sisälle vain muutamaa päivää varten. Enemmän iloa ne tuovat kasvupaikallaan jouluvalojen kera.


Annan kuusten mieluummin kasvaa vapaasti ulkona ja vain sellaiset pikkukuuset joilla ei ole tilaa kasvaa, päätyvät ruukkuun. Portaan pieleen otan aina lokakuussa pari kuusta talvikoristeiksi ja saavat olla siinä koko talven. Ovat niin kauniita saadessaan ylleen puhtaan lumihunnun.


Tänä vuonna ripustelin niiden koristeiksi muutamia punaisia koristeomenia.
Villa Sinin edessä kasvaa sopivasti pieni kuusi. Aion ehkä leikellä sitä varovasti jotta muuttuisi hieman tuuheammaksi, eikä kasvaisi liian korkeaksi. Siihen on hyvä myös joskus laittaa pienet jouluvalot.


Pitihän "Villaan" laittaa myös oma pieni kuusi. Vaikka ei itse siellä kylmässä päivittäin värjöttelisikään, uskon että illan tullen keijut ja tontut siellä pitävät omia pieniä juhliaan. Tanssivat ehkä pöydällä tämän kuusen ympärillä ;)

Tässä nyt onkin muutama joulupallo, muutoin en ole pahemmin niitä kuusiini ripustellut. Olemmeko Romppalassa siis aivan pallo hukassa? Ei sentään! Se minne pallot ovat päätyneet selviää huomenna kolmannen luukun takaa... ;)

6 kommenttia :

 1. Vallan ihanat tunnelmakuvat paljastuivat toisesta luukustasi.

  VastaaPoista
 2. Siellä on aina niin kaunista! Ja tämähän on varsinainen jännitysnäytelmä, miten nyt voi odottaa huomiseen tietääkseen minne pallot ovat joutuneet ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila ;-) Hehheh, jännitystä elämään!

   Poista
 3. hei miekii haluan tommosia omppuja. näyttäävät ihan isoilta ja oikein herkullisilta..ja ah niiiiin jouluisilta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...