perjantai 20. joulukuuta 2013

Luukku 20 - JoulumyyjäisetOman kylän joulumyyjäiset Wanhalla tehtaalla ovat jokavuotinen perinne ja eilen illalla pääsi taas hypistelemään mitä kaikia aarteita pöydistä löytyy. Myynnissä oli kaikkea mahdollista joululeipomuksista koruihin ja käsitöihin, juuri sellaisia asioita jotka kuuluvat joulumyyjäisiin. Tunnelma oli mukava ja muutama sata muutakin oli lähtenyt shoppailemaan ja tapaamaan tuttuja. 


Itselleni ostin pari kristallikoristetta, tämän yläpuolella olevan enkelin ja alemmassa kuvassa olevan kristallitähden joka vielä odottelee ripustusnarua. Siskoni osti minulle joululahjaksi ihanan kaulakorun jossa enkelin siivet ja pieni sininen kristallisydän, minä puolestaan ostin hänelle villasukat, eli kumpikin saimme mitä halusimme, lahjanvaihto kävi kätevästi!


Rakkaalta siskolta sain myös ihanan yllätyksen! Hän oli Tampereen työmatkallaan poikennut Indiskaan ja toi sieltä minulle ihanan värikkään ja glitterillä äärimmäisyyksiin kuorrutetun paperitähden. Kyllä minä eilen ihan kirjaimellisesti säihkyin kun tätä taivuttelin kokoon :) Kiitos Sussu!

Tänään suunnitelmassa kokeilla joululimpun leipomista uudella ohjeella jonka netistä löysin. Ruisjuuri on nyt ollut yön yli "imeltymässä", raportoin sitten jos känttyni onnistuu ;) Ai niin, tärkein meinasi ihan unohtua. Mimma keksi eilen kuinka kiivetä korkeuksiin olohuoneen kukkahyllylle ja siellähän oli sopivasti tilaa kissalle. Kyllä oli taas johtajatar niin polleeta tyttöä kun löysi uuden tähystyspaikan! Kyllä muuten meinasi tulla tippa silmään ylisöpöyden aiheuttamasta liikutuksesta toissapäivänä kun kotiin tullessani Mimma juoksi suoraan syliini sohvalle, painoi päänsä rintaani vasten ja kietoi tassut ympärilleni kuin olisi ison halin antanut. Olisipa ollut silloin kamera lähettyvillä! :)


 Mukavaa jouluista viikonloppua kaikille! ♥

5 kommenttia :

 1. Vau mikä ihana tähti! Indiskassa on aina jotain kivaa.
  Voi teitä Mimman kanssa, taidatte tosiaan olla parhaat kaverit ♥

  VastaaPoista
 2. Oli todella mukavaa taas käydä myyjäisissä! Kiitos systerille vielä ihanista villasukista ;)

  VastaaPoista
 3. Kissat ovat kyllä niin ihastuttavia omanarvon tunnossaan. Meidän kotonamme on viisi johtajaa. Jokaisella oma toimialansa ja kaikki korvaamattomia. Välillä kyllä tuntuu siltä että on hieman raskas johtokoneisto. Keijumökin aarteisiin niin haluaisin tutustua. Netin kautta sen olenkin jo tehnyt. On ollut ilo löytää blogisi!

  VastaaPoista
 4. Huisi tähti...Kivvaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...